Slager Kees Janson

Ik denk in Vlees

Mijn kijk op vlees


Vleesseminars

Het zijn prangende vragen. Immers, wie bepaalt wat lekker is en vooral gezond? De voedselindustrie? De Supermarkten? Of de ambachtelijke slager!

-       Wat is er met ons vlees aan de hand?

-       Wat is er met de slager aan de hand?

-       Wat is er met de consument aan de hand?

Ik geef graag antwoord op deze vragen, omdat ik u inzicht wil geven in wat vlees voor u betekent of liever KAN betekenen. Vlees heeft veel méér te bieden dan doorgaans wordt beseft. Tijdens mijn vleesseminar kunt u vragen stellen. Vraag wat u altijd al over vlees had willen weten? In veel gevallen kan ik daarop een boeiend antwoord geven. Tijdens mijn voordracht zal ik ook mijn baanbrekende methode om rood vlees zoals biefstuk, rosbief en côte à l’os te bakken prijsgeven. En hoe dat  dan smaakt, mag u ook nog proeven.                                                                                                                                               Mijn 'vleesrede' is een leerzame en ver(s)makelijk  programma voor eetliefhebbers en op bedrijfs- of food- evenementen.