Slager Kees Janson

Ik denk in Vlees

Onze slagerswinkel is in 2012 gesloten, maar mijn hart ligt nog te veel bij het slagersambacht en daarom maak ik met plezier mijn, met goud bekroonde rillettes, mijn verrukkelijke patés, de onvervalste Choucroute Alsacienne en de kerstklassieker bij uitstek: de Normandische kip. Bovendien deel ik graag mijn kennis over het slagersambacht met culinair geïnteresseerde vleesliefhebbers tijdens cursussen en lezingen.

Ik denk in vlees             

Vijf generaties slagers in Heusden zijn mij voorgegaan.      Ik was de zesde generatie en helaas de laatste. Geen opvolging en geen slager die mijn goed lopend slagerij wilde overnemen. Natuurlijk heb ik mijn slagersjas aan de vleeshaak gehangen, maar helemaal stoppen kon ik niet. Een aantal activiteiten die alles met vlees hebben te maken, blijf ik doen. Tenslotte, ik denk in vlees...


                                                                                            

 
Delicatess

Mijn hart ligt nog te veel bij het slagersambacht en daarom maak ik met plezier mijn met goud bekroonde rillettes, mijn verrukkelijke patés, de onvervalste Choucroute Alsacienne en de kerstklassieker bij uitstek: de Normandische kip. Bovendien deel ik graag mijn kennis over het slagersambacht met culinair geïnteresseerde vleesliefhebbers tijdens cursussen en lezingen.


 
Deze website  

Deze website zal u het water in de mond doen lopen. De vleesheerlijkheden die hier worden beschreven en getoond zijn stuk voor stuk mijn creaties. Ik ben altijd op zoek geweest naar nieuwe recepten die ik aan mijn assortiment zou kunnen toevoegen. De hoogstandjes zijn op deze website gekomen. Lees en bekijk ze met aandacht en wanneer u wil weten hoe u paté moet maken, of hoe een varken moet uitbenen of gewoon wilt luisteren naar wat ik over mijn ambacht heb te vertellen, dan ben ik altijd bereid u bij te scholen.
Wilt meer weten over mijn specialiteiten, mijn cursussen of mijn vleesseminars, bel mij dan gerust: 0416 - 661294