Onze slagerswinkel is in 2012 gesloten, maar mijn hart ligt nog te veel bij het slagersambacht en daarom maak ik met plezier mijn, met goud bekroonde rillettes, mijn verrukkelijke patés, de onvervalste Choucroute Alsacienne en de kerstklassieker bij uitstek: de Normandische kip. Bovendien deel ik graag mijn kennis over het slagersambacht met culinair geïnteresseerde vleesliefhebbers tijdens cursussen en lezingen.
Ik denk in vlees
Vijf generaties slagers in Heusden zijn mij voorgegaan. Ik was de zesde generatie en helaas de laatste. Geen opvolging en geen slager die mijn goed lopend slagerij wilde overnemen. Natuurlijk heb ik mijn slagersjas aan de vleeshaak gehangen, maar helemaal stoppen kon ik niet. Een aantal activiteiten die alles met vlees hebben te maken, blijf ik doen. Tenslotte, ik denk in vlees...
Delicatess
Mijn hart ligt nog te veel bij het slagersambacht en daarom maak ik met plezier mijn met goud bekroonde rillettes, mijn verrukkelijke patés, de onvervalste Choucroute Alsacienne en de kerstklassieker bij uitstek: de Normandische kip. Bovendien deel ik graag mijn kennis over het slagersambacht met culinair geïnteresseerde vleesliefhebbers tijdens cursussen en lezingen.